Categorii

Calitatea şi stilul genţilor de piele naturală

Adaugat de luna 09.11.2016 0 Comentariu

 Timpul nu mai vrea să stea în loc iar zilele zboară mult prea repede. În curând ne pregătim de „goana” după cadouri pentru cei dragi. Poate fii o misiune complicată sau un minunat moment. Ştim deja că doamnele şi domnişoarele sunt mai greu de mulţumit, însă avem soluţia perfectă: cu o #geantă sau un #portofel nu ai cum să dai greş.

Anul acesta ne ghidăm după preferinţe şi mizăm pe calitate şi stil. Genţile din piele naturală sunt o investiţie de luat în calcul. Fie că alegem genţi office sau genţi casual trebuie să ţinem cont de preferinţele persoanei căreia îi oferim geanta.

Genţile office din piele naturală au un stil clasic, sunt încăpătoare, sunt accesoriul care poate scoate outfit-ul din anonimat. Renunţăm la formele pătrăţoase ale genţilor office şi ne îndreptăm către modele uşor rotunjite, modele care deţine baretă de mâna dar i se poate ataşa şi baretă de umăr, modele cu personalitate.

Recomandarea noastră este geanta de piele naturală REBEKA, un model clasic însă foarte feminin datorită formei semirotunde. Poate fi purtată la ţinutele foarte elegante sau la cele smart casual. Detaliile aurii de la mânere îi oferă un plus de stil. O geantă de dimensiune medie, foarte bine compartimentată la interior, având un buzunar mare şi unul de dimensiune medie. Se potriveşte foarte bine cu rochii sau fuste midi, însă se poate asorta şi cu o pereche de pantaloni office şi o cămaşă clasică.

 

Genţile casual din piele naturală se pot plia cu uşurinţă outfit-urilor comode. Nu trebuie să alegem o geantă colorată sau foarte mare, din contră, vă recomandăm un model simplu, într-o culoare clasică, burgunday, şi un plus de stil oferit de bareta de umăr care combină pielea naturală cu zalele aurii. După cum v-aţi dat seama, geanta casual despre care vorbim este SONIA. Unul din cele mai bine vândute modele de geantă, atât în sezonul rece cât şi în sezonul cald. Fie că o asortăm la o pereche de jeans, o cămaşă albă şi teneşi sau o rochie sport şi o geacă de piele, geanta de dimeniune medie Sonia se potriveşte perfect.

Oferiţi cadouri cu stil şi întotdeauna mizaţi pe calitate!

Lasa un comentariu