Plata si Returnari

Plata se poate efectua:

1. la receptia coletului catre curier prin sistemul ramburs.

2. prin banca – plata prin banca se face in avans. ( prin depunere la ghiseul bancii la care avem cont sau prin transfer bancar )

Daca se alege plata prin banca toate informatiile necesare vor fi furnizate de catre Vanzator Cumparatorului. 

Returul produselor

Conform Art. 4 din Legea 130/2000 , clientul are dreptul de a returna oricare dintre produsele comandate in termen de maxim 15 zile lucratoare de la receptia lor. Cumparatorul este obligat sa achite costul returnarii produselor. Contravaloarea marfii returnate va fi platita clientului in termen de maxim 20 zile lucratoare de la returnarea produsului.

 Returnarea banilor se face doar prin transfer bancar, in contul clientului.

Atentie !  Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de returnare. Nu primim colete a caror plata de transport nu a fost efectuata de catre expeditor. Nu primim colete cu ramburs!

Modalitati de efectuare a unui retur

Inainte de a trimite returul este necesar sa se trimita un e-mail pe office@luna-style.ro cu motivul returului sau sa ni se comunice telefonic la 0767.131.853 sau 0763.490.977 intentia de a returna produsul.

Returul se poate face si prin intermediu formularului de "Returnari" din rubrica "Servicii Clienti" .

NU se vor primi retururi care nu au fost anuntate!

Anularea comenzilor

Comenzile pot fi anulate in maxim 2 ore de la finalizarea cumparaturilor prin trimiterea unui e-mail la office@luna-style.ro sau telefonic la 0767.131.853 sau 0763.490.977.