Termeni si conditii

Te rugam sa citesti ca atentie capitolul „Termeni si Conditii” pentru a fi in cunostinta de cauza in momentul in care se finalizeaza o comanda.

Folosirea, inclusiv vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.luna-style.ro, presupune acceptarea in totalitate si de fiecare data cand se acceseaza site-ul nostru, a termenilor si conditiilor.

Este necesar ca la finalizarea unei comenzi clientul sa accepte Termenii si Conditiile specificate, prin bifarea casutei de acceptare.


Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbate in orice moment de catre vanzator  fara a fi necesara o notificare prealabila a clientului. Clientul are acces permanent la termenii si conditiile utilizarii serviciilor si este obligat sa le citeasca de fiecare data cand acceseaza site-ul nostru.

Vanzator – societatea comerciala LUNA STYLE PR SRL, cu sediul profesional in judetul Bucuresti, sector 1, Str. Pietii nr. 36-42, CUI 34047270 si numar de inregistrare la Registrul Comertului J40/16549/2016.

Client – persoana fizica sau juridica ce acceseaza paginile acestui magazin online si care lanseaza o Comanda.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Client si Vanzator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Produsele iar Clientul este de acord sa primeasca aceste Produse si sa faca plata acestora conform detaliilor stabilite inainte de livrare.

Produse – orice produs, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator Clientului.

Contract / Termeni si Conditii – o Comanda lansata de Client si confirmata de catre Vanzator. Clientul accepta termenii in care este incheiat contractul la momentul lansarii comenzii. Renuntarea la contract se poate face in conformitate cu prevederile legale pentru contractele la distanta.

DREPT DE PROPRIETATE

Site-ul www.luna-style.ro este detinut si operat in totalitate de catre LUNA STYLE PR SRL.

Nu se pot folosi, fara acordul LUNA STYLE PR SRL a materialelor publicate pe site (inclusiv numele, designul, structura site-ului, imagini produse sau texte). Acest lucru este interzis si va fi pedepsit conform legislatiei romane. 

Comanda

Comanda se plaseaza prin intermediul formularului de comanda disponibil online, plasarea de comenzi prin telefon sau via e-mail , reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste conditiile mai jos mentionate.

Telefonic: luni – vineri 08.00 – 18.00.

LUNA STYLE PR SRL, isi rezerva dreptul de a anula comenzile care au caracter fraudulos.

Livrare

Termenul de livrare este de 24-48 ore calculate de la acceptarea si confirmarea telefonica a comenzii de catre Cumparator.

Comenzile plasate in weekend sau in zilele de sarbatori legale vor fi procesate si confirmate in prima zi lucratoare.

Livrarea se va face prin intermediu firmelor de curierat sau prin Posta Romana. Pentru comezile sub 250 lei se va achita taxa unica de transport 19 lei ( TVA inclus ) pentru curier sau 10 lei ( TVA inclus ) prin Posta Romana.

Pentru comenzile cu o valoare mai mare de  250 lei transportul este gratuit.

Luna-Style.ro livreaza doar pe teritoriul Romaniei si in reteaua firmelor de curierat.

Nota: in sate si comune sau orase care nu sunt in reteaua standard a curierului pot aparea taxe suplimentare.

Factura de achizitie se va primi la receptia coletului.

Plata

Plata se poate efectua:

1. la receptia coletului catre curier prin sistemul ramburs.

2. prin banca – plata prin banca se face in avans. ( prin depunere la ghiseul bancii la care avem cont sau prin transfer bancar )

Daca se alege plata prin banca toate informatiile necesare vor fi furnizate de catre Vanzator Cumparatorului. 

Returul produselor

Conform Art. 4 din Legea 130/2000 , clientul are dreptul de a returna oricare dintre produsele comandate in termen de maxim 15 zile lucratoare de la receptia lor. Cumparatorul este obligat sa achite costul returnarii produselor. Contravaloarea marfii returnate va fi platita clientului in termen de maxim 20 zile lucratoare de la returnarea produsului.

 Returnarea banilor se face doar prin transfer bancar, in contul clientului.

Atentie !  Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de returnare. Nu primim colete a caror plata de transport nu a fost efectuata de catre expeditor. Nu primim colete cu ramburs!

Modalitati de efectuare a unui retur

Inainte de a trimite returul este necesar sa se trimita un e-mail pe office@luna-style.ro cu motivul returului sau sa ni se comunice telefonic la 0767.131.853 sau 0763.490.977 intentia de a returna produsul.

NU se vor primi retururi care nu au fost anuntate!

Anularea comenzilor

Comenzile pot fi anulate in maxim 2 ore de la finalizarea cumparaturilor prin trimiterea unui e-mail la office@luna-style.ro sau telefonic la 0767.131.853 sau 0763.490.977.

Dispozitii finale

LUNA STYLE PR SRL isi rezerva dreptul de a efectua adaugiri, anulari, modificari asupra continutului produselor, preturilor, precum si asupra acestor Termeni si Conditii fara a fi necesara o notificare catre utilizatori. 

Preturi

Preturile produselor afisate pe site includ toate taxele si sunt finale. Preturile afisate pot fi modificate fara nici o notificare prealabila , insa aceste schimbari nu vor afecta nicidecum comenzile deja confirmate.

Produse

Echipa Luna-Style.ro va depune toate eforturile de a prezenta cat mai fidel culorile produselor prezentate pe website. Atragem atentia asupra faptului ca nuanta culorii pe care o vizualizati dumneavoastra depinde de specificatiile tehnice ale monitorului utilizat. Ca atare Vanzatorul nu poate fi tras la raspundere in nici un fel pentru eventualele diferente de culoare , intre cea de pe monitor si produsul in sine.

Date cu caracter personal

LUNA STYLE PR SRL  este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul .

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, LUNA STYLE PR SRL  are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe www.luna-style.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a www.luna-style.ro, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul  , si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre LUNA STYLE PR SRL  , afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa LUNA STYLE PR SRL  , va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:
- o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
- sa interviti asupra datelor transmise;
- sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara
- sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

Astfel, LUNA STYLE PR SRL  poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

De asemenea, LUNA STYLE PR SRL  poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asigurători.
Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati la adresa de e-mail office@luna-style.ro